Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Askeröd

Vår produktion och vårt hjärta finns i skånska Askeröd. Det är en liten bygd med stark gemenskap. En helt unik plats, tycker vi. 
Det är ett cirka 120 invånare stort samhälle som trots storleken är en livlig bygd med många lokala engagemang. Här har vi vår produktion och vårt hjärta. Vi stöttar samhället på flera olika sätt, främst genom sponsorskap och samarbeten. 
 
Askeröds IF är idrottsföreningen som sprider fotbollsglädje genom hundratalet aktiva barn och ungdomar. Vi hjälper till genom sponsorskap som bland annat resulterat i cuper samt material till spelare. Nedan kan du läsa tackbrevet från föreningen till oss! 
Deltidsbrandkåren i byn är en viktig och livräddande del av vårt samhälle. Vi är stolta över att ha anställda som arbetar inom den. 
 
Byföreningen Askerödsbygden är Askeröds själ. De anordnar aktiviteter för boende i och kring Askeröd och vi stöttar dem på alla sätt vi kan. Vårt gemensamma mål är att hålla landsbygden levande. Läs mer om deras arbete här
Herman Andersson Plåt
Askeröd 1059
242 97 Hörby

Tel: 0413 – 322 60
E-mail: info@hapab.com

Rådgivning

Få expertrådgivning innan du börjar!


​​​​​​​Att få rätt råd och rätt förutsättningar innan man börjar spar oftast väldigt mycket tid och pengar när man väl påbörjar produktionen. Boka in en fri rådgivning idag!