Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
Vi får in många jobb via rekommendationer från tidigare kunder. Här kan du se vad de tycker om oss och vårt arbete. 

“Vi har jobbat ihop med HAPAB i över 20 år nu och den långa relationen är ett bevis på hur nöjda vi är. Vårt behov kan variera mycket, men det är ofta utvecklingsprojekt som kräver unika tekniska lösningar. Ibland behövs delar av en produkt, ibland en hel prototyp för kommersiella varor. Men oavsett vilken utmaning vi har finns alltid HAPAB där med flexibiliteten, yrkeskunnandet och välviljan för att skapa bästa möjliga slutresultat.”  

– Tihamer Hargitai, VD, Catator AB
"Vi bygger specialmaskiner och genomför utvecklingsprojekt för industrier. Vi har löpande använt oss av HAPAB när det gäller plåt och svets sedan 5 år tillbaka. Det bästa är att de är väldigt allround och breda i sitt utbud. Vi väljer dem för mångsidigheten, deras fina kundservice och den breda kompetensen de besitter.”  

– Gerhard Listring, produktionschef, Lomma Maskinteknik AB
"Vi har fabriker i Sverige för sockertillverkning och vårt samarbete med HAPAB har alltid flutit på smidigt. För oss har de bland annat gjort specialarbeten i rostfritt, mekanisk service och montering. Kvaliteten är konsekvent hög och personalen kompetent!”  

– Jon Jonung, investeringschef, Nordic Sugar