Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015

Att jobba hos oss

Hos oss har du alltid chans att utbilda dig, göra din röst hörd och bli del av ett sammansvetsat gäng som har roligt både på och utanför arbetsplatsen. 
Välkommen till en spännande bransch och ett företag som värnar om din utveckling och potential. 
Vi jobbar hela tiden för att förbättra våra arbetssätt och där har medarbetarna en nyckelfunktion. Hos oss är organisationen platt och ledningen närvarande. Allas åsikter är lika viktiga och lyhördhet, respekt och att vara en god lyssnare är något vi värderar högt. 
 
Det är självklart bra om du har baskunskaper inom exempelvis svetsning när du söker arbete hos oss, men det är inte avgörande. Det absolut viktigaste är att du har intresse för att vilja lära dig. 

För att kunna arbeta hos oss behöver man körkort. Verksamheten ligger på landet och det finns ingen möjlighet att ta sig hit med kollektivtrafik, så tillgång till fordon är alltså även det ett måste. Arbetstiderna är:
Mån-tors 06:30-15:45
Fre 06:30-12:00

Svarvtjänst Herman Andersson


Vi söker en person som har vana att svarva och fräsa så väl manuellt och i styrda maskiner.
Du skall vara flexibel och ha ett intresse att vilja lära sig mer, då vi inriktar oss på fåstyckstillverkning vilket innebär mycket omställningar varje dag. Laget framför jaget gäller här och vi ser dig till en början som en supporttjänst där du är med och lär och följer med de befintliga operatörerna. Detta för att komma in i vårt arbetssätt och därefter byggs din tjänst upp med en egen maskingrupp/park som du ansvarar för. Merit om du tidigare arbetat med Mazatrol, Fanuc och HiTROL KING (Siemens 840D) som styrsystem och även erfarenheter i Cad/Cam med MasterCam är önskvärt. Tjänsten kommer vara stationerad i Askeröd.

Intresserad av denna tjänst, klicka här och skriv in under meddelande "Svarvtjänst" i benämningen. 
 

Lediga tjänster


Om det inte finns en ledig tjänst som passar just dig, skicka då gärna in en spontanansökan. 
Herman Andersson Plåt
Askeröd 1059
242 97 Hörby

Tel: 0413 – 322 60
E-mail: info@hapab.com

Jobba hos oss!

Ta första steget med en spontanansökan


Är du intresserad av att jobba hos oss? Vad roligt, skicka in en spontanansökan, så tar vi det därifrån!