Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Det sociala ansvaret

För oss på Herman Anderssons Plåt AB är det väsentligt att ha ett genuint engagemang för vår omgivning. Vi investerar mycket i vår hembygd men också i unga personer som är på väg framåt inom branschen.

Vi investerar i dig 

Att försöka att hitta rätt inom branschen är inte alltid rätt. Därför försöker vi att engagera oss i studenter och se till att de har skickliga mentorer redan under studietiden. Vid projekt och praktik kan de alltid vända sig till oss och vara säkra på att de får optimal hjälp och kunskapsutbyte. 

Välkommen in i branschen

Vi investerar på alla sätt vi kan för att hjälpa studenter på vägen och gör vårt yttersta för att förvalta den kompetens de har. Alla branscher är beroende av att utvecklas kontinuerligt genom att få in ny kompetens. Det är något vi tar fasta på. Genom att visa vilka innovativa och spännande roller det finns gör vi vårt för att få studenterna att vilja verka inom industrin.

Vårt engagemang i samhället

Vi stöttar flera sociala funktioner i samhället, däribland Giving People, Aktiv Skola, Noll Tolerans och Nattvandrarna. Vi vill gärna bidra till en större trygghet, speciellt bland ungdomar. Det gör vi genom dessa organisationer, som gör ett otroligt arbete inom flera olika områden. 
  • hapab-aktivskola
  • hapab-nv
  • hapab-givingpeople
  • hapab-nolltolerans
Herman Andersson Plåt
Askeröd 1059
242 97 Hörby

Tel: 0413 – 322 60
E-mail: info@hapab.com

Rådgivning

Få expertrådgivning innan du börjar!


​​​​​​​Att få rätt råd och förutsättningar innan man börjar spar oftast väldigt mycket tid och pengar när man väl påbörjar produktionen. Boka in en fri rådgivning idag!