Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Vår kapacitet

Du behöver inte söka dig utomlands eller till storstäder för att få laserskärning, vattenskärning, valsning, svetsning med mera. Vi har allt som krävs här i Askeröd, Skåne.
Vi kan göra alltifrån skiss till färdig produkt när det gäller fåstyckstillverkning inom metall. Under våra många år har vi kunnat förfina processer och skapa effektiva flöden ner i minsta detalj. Tack vare de maskiner och kunskaper vi har i huset kan vi bemästra varierande utmaningar utan att behöva ta hjälp utifrån, med undantag för vissa ytbehandlingar. Vår styrka ligger inte i masstillverkning, utan i flexibla lösningar med stort yrkeskunnande när det gäller upp till 200 detaljer. 

Skärning


Vi använder laserskärare på tunnare och vattenskärning på grövre material, samt de där laserskärning inte lämpar sig. Exempel på detta är koppar och mässing. 

Plåtbearbetning


Vi kantpressar och bockar plåt upp till 10 mm tjock i 3 meters bredd. För valsning av plåt har vi både manuella och styrda maskiner.​​​​​​​

Svarv och fräs 


Vi utför svarvning och fräsning av styckdetaljer och småserier med flertal olika maskiner. Behöver du större serier kan det ordnas via vårt dotterbolagAB Hörby Mekaniska.

Rådgivning

Få expertrådgivning innan du börjar!


​​​​​​​Att få rätt råd och rätt förutsättningar innan man börjar spar oftast väldigt mycket tid och pengar när man väl påbörjar produktionen. Boka in en fri rådgivning idag!