Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Utför blästring i Malmö, Skåne - Med ett utmärkt resultat​​​​​​​

Vi utför både sandblästring och glaskuleblästring, beroende på vad som passar materialet bäst. Söker du hjälp med blästring i Malmö eller övriga Skåne? Kontakta oss. 

Vi utför blästring i Malmö

Blästring är en ytbehandling med syftet att rengöra eller skapa en annan yta. Det går att genomföra på olika sätt, men grundprincipen är att man skjuter ut någon typ av partiklar med högt tryck mot ytan man vill rengöra. Vi utför blästring åt kunder i bland annat Malmö och runtom i Skåne.


Blästring med sand eller glaskulor? 

Vid sandblästring skjuts sand ut mot föremålet eller ytan som ska rengöras. För stål är sandblästring överlägset, resultatet blir ren yta för t ex lackering. 

Den andra metoden vi använder oss av är blästring med glaskulor. De minimala kulorna skjuts ut och hamrar skonsamt bort ojämnheter. Denna metod använder vi på rostfritt och aluminium.

Varför blästrar man?

Blästring förekommer inom många olika områden och av en uppsjö anledningar. Det kan handla om att få bort rost från gamla metallföremål eller att få en enhetlig yta hos rostfria detaljer. 

När vi tillverkar en produkt åt dig vill vi förstås att den ska se så bra ut som möjligt. När den går igenom våra olika maskiner och processer kan ojämnheter i färg eller material tillkomma och dessa tar vi enkelt bort med blästring. Ska en detalj målas är det till exempel viktigt att alla ytor är rena för att färgen ska fästa ordentligt. Ska du inte måla detaljen finns det ändå rent estetiska och praktiska skäl till att blästra. 

Välj oss för blästring

Vi är inte de enda som utför blästring i Malmö eller övriga Skåne, men vi sticker ut på det sätt att vi kan göra din produkt från ax till limpa. Kom till oss med din idé eller skiss, så ordnar vi inte bara blästring utan även svarvning, svetsning, laserskärning och så vidare. Vi utför blästring som en del i tillverkningsledet av mindre volymer, upp till 200 detaljer. Vi har alla maskiner som krävs i vår egen verkstad i Askeröd, Skåne. Detta gör att vi har korta ledtider och leveranstider. Dessutom stöttar du ett familjeföretag som brinner för att hålla landsbygden vid liv. Läs mer om Askeröd och vårt engagemang i bygden här
Herman Andersson Plåt
Askeröd 1059
242 97 Hörby

Tel: 0413 – 322 60
E-mail: info@hapab.com

Rådgivning

Få expertrådgivning innan du börjar!


​​​​​​​Att få rätt råd och rätt förutsättningar innan man börjar spar oftast väldigt mycket tid och pengar när man väl påbörjar produktionen. Boka in en fri rådgivning idag!