Specialité

Fåstyckstillverkning

Hållbar utveckling

Personal & Miljö

Certifierade

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

One-stop-shop inom fåstyckstillverkning!

Som legoleverantör erbjuder Herman Anderssons Plåt AB tjänster och produkter  i metaller som till exempel rostfritt, aluminium och titan. Det kan även förekomma komponenter i andra material som exempelvis olika typer av plast. Företaget ligger mitt i Skåne nära den expansiva Öresundsregionen. Våra hörnstenar är tradition, kompetent personal, modern maskinpark och nära kundsamarbete.

Om oss

Vi ser oss som en one-stop-shop, en samarbetspartner och fåstyckstillverkare (volym 1-200 st) för våra kunder inom industrin. Tack vare vår maskinpark och den yrkeskunskap som finns under vårt tak så kan vi erbjuda en komplett produkt för våra kunder från skiss till enstaka komponenter samt komplett sammansatt produkt. I de processer som vi inte kan erbjuda under samma tak, exempelvis viss ytbehandling, har vi ett stort kontaktnät att tillgå.

Vi är specialister inom rostfritt, aluminium och titan men vi jobbar inom de flesta metaller. Det kan vara stål, olika typer av hastelloy-legeringar, koppar och mässing för att nämna några. På grund av namnet Herman Anderssons Plåt får vi ofta frågan om vi jobbar med byggnadsplåt, det gör vi dock inte. 

Vi erbjuder produktion med möjlighet till högre volymer i våra systerbolag AB Hörby Mekaniska och Bengt Gummesson Tools AB. Hörby Mekaniska är specialister inom axeltillverkning upp till diameter 50 mm och Bengt Gummesson Tools AB som är specialister inom svarvning och fräsning.

Inom sfären Herman Anderssons Plåt finns även Sanso Mixing System AB som är resultat av samarbete mellan Herman Anderssons Plåt och Nemo Ivarssons AB. Här utvecklas maskiner för blandning av vätska och pulver. 
______________________________________________________________

VD har ordet

Välkommen till Herman Anderssons Plåt AB som har över 90 år i branschen. Det förpliktigar. Det är därför jag sitter i vd-stolen med den allra största respekt för tradition och yrkeskunnande.  Jag sitter här som min far, Inge Andersson, gjort före mig i många år. Inge efterträdde sin far Herman som 1927 startade företaget.
Jag är mycket tacksam för all den personal som finns i företaget. Gedigen yrkeskunskap. Mina bröder Per-Inge, Mats och Conny är en garanti för att produktionssidan uppfyller de krav och förväntningar som i alla dessa år kännetecknat vår företagsfilosofi.
Hör av dig till oss så berättar vi mer om vattenskärning, laserskärning, maskingradning, kantpressning, plåtbearbetning, svetsning, blästring, trumling, valsning, svarvning, fräsning och lasergravering.

Välkommen!
– Marie Anderberg, VD
Herman Andersson Plåt
Askeröd 1059
242 97 Hörby

Tel: 0413 – 322 60
E-mail: info@hapab.com

Rådgivning

Få expertrådgivning innan du börjar!


​​​​​​​Att få rätt råd och rätt förutsättningar innan man börjar spar oftast väldigt mycket tid och pengar när man väl påbörjar produktionen. Boka in en fri rådgivning idag!