Företaget

företaget6

 

Introduktion

Som legoleverantör erbjuder Herman Anderssons Plåt AB tjänster och produkter inom rostfritt och aluminium. Företaget ligger mitt i Skåne nära den expansiva Öresundsregionen, och bygger på hörnstenar som tradition, kompetent personal, modern maskinpark och nära kundsamarbete.

Den 1 juni 2001 övertogs AB Hörby Mekaniska av Herman Anderssons Plåt AB och ingår nu i koncernen. Hörby Mekaniska är ett legoföretag med specialinriktning på svarvning, fräsning och borrning.

 

VD har ordet

20AVälkommen till Herman Anderssons Plåt AB som har över 80 år i branschen. Det förpliktigar. Det är därför jag nu har satt mig i vd-stolen med den allra största respekt för tradition och yrkeskunnande.  Jag sitter här som min far, Inge Andersson, gjort före mig i många år. Inge efterträdde sin far Herman som 1927 startade företaget.

Jag är mycket tacksam för all den personal som finns i företaget. Gedigen yrkeskunskap. Mina bröder Per-Inge, Mats och Conny är en garanti för att produktionssidan uppfyller de krav och förväntningar som i alla dessa år kännetecknat vår företagsfilosofi.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vattenskärning, laserskärning, plåtbearbetning, svetsning, blästring, excenterpressning, trumling, valsning, svarvning och fräsning. Välkommen!

//Marie Anderberg, VD

 

Läs mer om företaget